Instagram Araçları

2020-05-24 05:07:26


Instagram Araçları

İNSTAGRAM (skytakipci.com) Araçları

İnstagram kendi içerisinde birçok özelliği olan komplike bir sosyal ağ sistemidir. Yoğun kullanıcı aktivitesi, popülerlik nedeni ile instagram kullanıcılarının kullanması amacıyla birçok araç kullanıcıların kullanımına sunulmuştur. Insfollow.com üzerinde yapacağınız işlemler hepsi birer instagram aracı olarak geçmektedir. Öncelikle araçları incelemek gerekirse;

instagram takipçi hilesi aracı

Yukarıda bu bahsettiğimiz araçları detaylı incelersek;

BEĞENİ GÖNDERME ARACI

Insfollow.com üzerinde üye olduktan sonra yapacağınız kredi yüklemelerinde gönderi (fotoğraf, video) paylaşımlarına beğeni gönderebilirsiniz. Böylece paylaşımlarınız yüksek bir beğeni alırken aynı zamanda etkileşimde olduğu için keşfet ve sizi takip edenlerin ana sayfasında çıkma oranınız yükselecektir.

TAKİPÇİ GÖNDERME ARACI

Takipçi sosyal ağların olmazsa olmazıdır. Insfollow.com size sağladığı takipçi aracı ile beraber isteğinize bağlı olarak yerli, yabancı ve gerçek, bot olmak üzere farklı seçeneklerde takipçileri hesabınıza göndererek kısa sürede takipçi sayınızın artmasını sağlar.

YORUM GÖNDERME ARACI

Bu araç ile birlikte yaptığınız fotoğraf ya da video gönderi paylaşımlarına farklı kullanıcıların yorum yapmasını sağlayabilirsiniz. Böylece etkileşim oranı artar ve yorum yapan her profilin takipçilerinde takip sekmesinde sizin paylaşımınız gözükerek çok büyük bir ağa erişebilirsiniz.

STORY İZLENME ARACI

İnstagrama yüklediğiniz ve 24 saat süren hikayeler eğer hesabınız gizli ise sadece takip edenlere gözükür. Eğer gizli hesap değilse herkes profilinizde yer alan hikayeyi görebilir. Bu durumda Insfollow.com üzerinden hesabınızdaki hikayenize izlenmesi için diğer kullanıcıları yönlendirebilirsiniz.

TAKİP ETMEYENLERİ BULMA ARACI

Profilinizi takip edenler kullanıcı adı olarak sisteme kayıt edilir. Sonrasında belirli aralıklar ile sizin isteğinize bağlı olarak kullanıcı adı tekrar listelenir. Listeler karşılaştırıldığı zaman takip edenler listesine göre profilinizi takip edip etmeyenleri görebilir, sizleri takipten çıkanları görebilirsiniz.

VİDEO İZLENME ARACI

Instagrama yüklediğiniz videolara izlenme takipçisi göndererek izlenme oranını arttırabilir ve etkileşimin yükselmesini sağlayabilirsiniz. Özellikle video içerikli bir sayfanız varsa bu araç sizin için oldukça yararlı olacaktır.


İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar

TikTok Takipci Hilesi

TikTok Takipci Hilesi

ANAHTAR ÖZELLİKLER ???? Popülerliğinizi artırın. ???? Takipçileri ücretsiz olarak artırın. ???? TikTok’ta görüntülemeleri ve beğenileri artırın. ???? Videolarınızı viral hale getirin.

İnstagram Trendleri

İnstagram Trendleri

örsel paylaşma konusunda en büyük sosyal ağ olan İnstagram, binlerce farklı alanda milyonlarca kişinin görsel paylaşım alanı olma konusunda liderliği sürdürüyor. Her gün milyonlarca paylaşımın

İnstagram Takipci Arttırma Yöntemleri

İnstagram Takipci Arttırma Yöntemleri

Hashtag Kullanımı Instagram takipçi arttırma yöntemleri nelerdir yazımızın ilk bölümünde Hashtag kullanımı hakkında bilgi vereceğiz. Instagram’da takipçi arttırmak isteyen kişiler için