İnstagram Beğeni Hilesi

2019-03-06 14:13:59


İnstagram Beğeni Hilesi

Günlük hayatımızda internet artık çok büyük bir yer kaplamaya başladı, günün büyük bir kısmını sosyal medyada paylaşım yaparak ya da yapılan paylaşımları takip ederek geçiyor. Durum böyle olunca tabi ister istemez bu platformda yaptığımız paylaşımların beğenilip insanların karşısına çıkmasını istiyoruz, ama çok fazla kullanıcı olduğu için paylaşımlarımızın çoğu arada kaynayıp gidiyor. İnstagrama günde binlerce yeni kullanıcı katılıyor ve milyonlarca paylaşım yapılıyor, bu kadar yoğun veri girişinin olduğu bir yerde sizin kendi çapalarınızla gönderilerinizi ön plana çıkarmakda imkansıza yakın oluyor. İşte tam bu noktada devreye İnstagram beğeni hilesi programı giriyor, bu sistem sayesinde paylaşımlarınız eskisinde daha çok beğeni alarak, gönderilerinizin üst sıralara çıkmasını sağlayacak.

Organik olarak insanların gönderilerinizi  beğenmesiyle birlikte yavaş yavaş takipçi sayısında da yükselecek ve instagramda takip edilen fenomenlerden biri olabileceksiniz. İnstagram beğeni hilesi sizin gönderinize istediğiniz kadar beğeni atarak sıralamada yukarılara çıkmanızı ve diğer kullancıların da karşısına çıkmanızı sağlar. Kişisel hesabınız ya da işletme olarak düşündüğünüz hesabınız bu sayede çok daha fazla kişiye ulaşarak yorulmadan kendi reklamını kendi yapmış olur, insanlar sizin gönderilerinizde ki beğeni sayılarını görünce ilgilerini çekerek sizi takibe alacaktır, bu sayede de profiliniz kısa bir süre içersinde büyüyerek binlerce kişiye ulaşacaktır. Profiliniz büyümesi de yeni medya olarak adlandırlan sosyal medyada söz hakkına sahip olmanız anlamına gelecektir.

Günümüzde artık çok ünlü isimlerin bile kullandığı bu program takipçi kaybetmenizin önüne geçecektir. İnstagram beğeni hilesi  bir hileden çok bir gereklilik halini  almıştır, instagram algoritması sürekli değişerek farklı farklı hesapları ön plana atarken, diğer hesapları da aşağı sıralara indirmeye başlıyor, aşağı sıralara inen hesaplardan biri olmamak için de  beğeni  hilesi gibi programları kullanmanız zorunluluk haline geliyor. Bu programlar sayesinde kendi kitleniz oluştururak, kendi markanız yaratabilir hatta kendiniz bir marka haline gelebilirsiniz, o yüzden yeni medyada ismim duyulsun, bende bir iyi bir noktaya geleyim diyorsanız, beğenilerinizi artırmalı insanların dikkatini çekmelisiniz.  Fenomen olmaya giden yolda ilk basamakları kolaylıkla geçmeniz için iyi bir fırsat.


İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar

İnstagram Takipçi Hilesi

İnstagram Takipçi Hilesi

Sosyal medya kullanımı internetin her eve ulaşmasıyla birlikte hayatımızın önemli bir parçası haline geldi. Kişisel hayatımızı paylaşmak ya da yaptığımız işleri paylaşmak artık bir

İnstagram'da Organik Takipci (kasmak) kazanılır?

İnstagram'da Organik Takipci (kasmak) kazanılır?

İnstagram en popüler 4 sosyal ağdan biridir. Bu popülerliğin içinde popüler bir hesabı sahibi olmak iyi bir kitle yönetimi, duyarlılık oluşturmak ya da kendi jargonunuzun başkaları tarafından