İNSTAGRAM SON GÖRÜLME NASIL KAPATILIR?

2019-03-20 00:43:07


İNSTAGRAM SON GÖRÜLME NASIL KAPATILIR?

İNSTAGRAM SON GÖRÜLME NEDİR

İnstagram, diğer sosyal ağlar gibi birbirlerinde bulunan özellikleri kendi bünyesinde aktif eden sosyal ağlardan biridir. Tabii son dönemlerde meydana gelen satın almalar sonucunda Whatsapp, Facebook ve İnstagram’ın aynı şirkete bağlı olması tek bir özelliğin üç ağa da gelmesi anlamına geliyor. Whatsapp üzerinde ilk kez yayınlanan ve sonrasında İnstagrama da gelen son görülme özelliği sizin ne zaman aktif olduğunuzu sizi takip edenlere karşı görüp görememesini sağlıyor. Eğer aktif edildiği zaman sizi takip eden kişiler aktif olduğunuz zaman ya da aktif olmadığınız zamanı görebiliyorlar.

Aynı şekilde siz de takip ettiğiniz başka kişilerin aktif olup olmadığını görebiliyorsunuz. Lakin dikkat edilmesi gereken en önemli husus ise siz kendi son görülmenizi kapattığınız zaman başkalarının da son görülmesini göremiyorsunuz.  Peki son görülme nasıl kapatılır? Nasıl açılır? Gelin adım adım nasıl yapılır görelim.

İNSTAGRAM SON GÖRÜLME NASIL KAPATILIR?

İnstagram’da son görülmenizi kapatmak için aşağıdaki adımları uygulayınız;

  • İlk olarak instagram uygulamasını açın.
  • Alt kısımda bulunan menüde profil simgenize tıklayın.
  • Açılan profil sayfanızda sağ üst köşede bulunan üç çizgili simgeye tıklayın.
  • Açılan yen menüde en alt kısımda dişli çark simgesi bulunan ayarlar kısmına tıklayın.
  • Açılan ayarlar sayfasında Hareket Durumunu Göster kısmını pasif yaparsanız son görülmeniz kapalı olacaktır. Eğer mavi onay verirseniz son görülme kısmınız aktif olacaktır.

 

İNSTAGRAM SON GÖRÜLME KAPATMANIN YARARLARI, ZARARLARI

İnstagram’da rahatsız edilmek istemediğiniz zamanlar ya da iletişime geçmek istemediğiniz zamanlarda bu özellik can kurtarıcı özelliği vardır. Özellikle direkt mesaj kutusuna gelen mesajlar oldukça fazla olunca cevap vermemezlik olmuyor. Aynı şekilde iş yoğunluğunuz varsa ya da çalışmanız gereken zamanlar varsa yine aynı şekilde bu özelliği kullanabilirsiniz.

Yukarıda saydıklarımız yarar kısmıydı, zarar kısmı ise sevdiklerinizle iletişiminizi etkileyebilir. Ya da gerçekten konuşmak istemediğiniz zamanlarda bu özelliği devreye sokarak sonrasında bu durum ortaya çıkarsa güven kaybına sebep olabilirsiniz.


İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar

instagram takipçi hilesi 2022

instagram takipçi hilesi 2022

Sosyal medya kullanımı internetin her eve ulaşmasıyla birlikte hayatımızın önemli bir parçası haline geldi. Kişisel hayatımızı paylaşmak ya da yaptığımız işleri paylaşmak artık bir

En Popüler Instagram Etiketleri #Hashtag 2020

En Popüler Instagram Etiketleri #Hashtag 2020

Etiket (Hashtag) kullanımı instagram hesabımızın görünmesi için çok önemlidir. Hashtag kullanımı ile benzer içeriklere ulaşabiliyor ve bularla etkileşimde bulunabilirmekteyiz. Bu yazıda

İnstagram Mavi Tik Nasıl Alınır?

İnstagram Mavi Tik Nasıl Alınır?

Mavi tık sosyal ağ sitelerinde onaylı hesap anlamına gelir. Onaylı ve resmi hesap sahibi olmak hem takipçi sayısını arttırma işleminde faydasını hem de hesabınızın kapanma ihtimalini düşürmesi