İnstagram Takipçi Hilesi Yapmak Hesabımın Kapanmasına Neden Olur mu?

2020-05-24 06:03:57


İnstagram Takipçi Hilesi Yapmak Hesabımın Kapanmasına Neden Olur mu?

İNSTAGRAM İÇİN TAKİPÇİ SATIN ALMAK
Günümüzün sosyal ağlarında en popüler ilk 3 uygulamasından biri olan İnstagram takipçi sayılarının getirdiği avantajlar ve ün nedeni ile birçok kişinin takipçi kasma işlemi yapmasına yol açmaktadır. Bu noktada hizmet veren insfollow sitemizden takipçi satın alarak hesaplarınızın takipçi sayısının yükselmesini sağlayabilirsiniz. Bu işlem hem biz hem de yüzlerce farklı işletme tarafından sağlanmaktadır. 
Lakin son günlerde medya kanallarında çıkan bazı haberler bu konuda bazı çalışmaları önleme sureti ile maksatlı yapıldığı görülmektedir. Takipçi satın alma işleminde bulunanların hesaplarının kapatılacağı ve sistemden engelleneceklerini dair içeren haberlere karşı teknik bir açıklama yapmak gerekirse,

instagram hilesi yapanlara kötü haber asılsızdır


İNSTAGRAM TAKİPÇİ SATIN ALMAK HESABIMIN KAPANMASINA NEDEN OLUR MU?
Bu sorunun cevabı hem evet hem de hayırdır. Evet diyoruz nedeni ise güvenilir olmayan uygulamalar aracılığı ile agresif olarak nitelendirilen bir şekilde satın alınan takipçiler hesabınızın kısa sürede spam adı verilen uygulama etkenine girmesini sağlamaktadır. Örneğin 10 dakika önce açtığınız hesabınıza 10 dakika sonrasında 100 bin takipçi geliyorsa bu durumda yapay zeka dahi sizin bir hile yaptığınızı anlayacaktır ve önlem olarak hesabı askıya alacaktır. 
Lakin bu çok fazla rastlanan bir durum değildir. Nedeni ise skytakipci olarak satışını gerçekleştirdiğimiz takipçi satış işleminde belirli limitler dahilinde satışlar gerçekleştirerek hesabınızın spam olmasını engelliyoruz. Ayrıca güvenirliliği olmayan uygulamalar belirli bir kullanıcı sayısına ulaştıktan sonra reklam veya güvenirliği sorgulayacak zararlı yazılım paylaşımlarında sizden izinsiz bildirim yaparak bunları yaymaya çalışınca instagram yapay zekası otomatik olarak uygulamayı ve uygulamayı takip eden sistemleri askıya almaktadır. Bu zaten yıllardır var olan ve olması gereken bir sistemdir. Yalnız skytakipciuygulamamız sizin hesabınıza bir bağlantı kurmaz ve kendine özel yazılımı ile sisteminize farklı algoritmalar kullanarak takipçi gönderimi gerçekleştirmektedir. Bu hususlar işin teknik kısmını oluşturmaktadır. Çeşitli medya organlarında yer alan Instagram'da takipçi hilesi yapanlara kötü haber gibi açıklamalar üstün körü ve konu hakkında net bilgisi olmayan içerik editörleri tarafından kaleme alınmış olup bu hususta işlem yapan kişileri korkutmaya yöneliktir. İnstagram takipçi hilesi yapanların hesabını kapatma kararı kesinlikle asılsızdır, bu kararı vermesi milyonlarca kullanıcıyı silmek anlamına gelir. Çünkü son yapılan araştırmalara göre 10 kullanıcıdan 8'i takipçi, beğeni, yorum ve diğer hilelerinden faydalanıyor bu kadar fazla kullanıcı bu hizmetlerden faydalanıyorken instagram yetkililerin bu tarz bir karar vermesi büyük bir riski göze alması demektir.


İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar

İNSTAGRAM SON GÖRÜLME NASIL KAPATILIR?

İNSTAGRAM SON GÖRÜLME NASIL KAPATILIR?

İNSTAGRAM SON GÖRÜLME NEDİR İnstagram, diğer sosyal ağlar gibi birbirlerinde bulunan özellikleri kendi bünyesinde aktif eden sosyal ağlardan biridir. Tabii son dönemlerde meydana gelen satın