İnstagram'a Bilgisayardan Nasıl Fotoğraf Yüklenir?

2020-05-24 05:34:20


İnstagram'a Bilgisayardan Nasıl Fotoğraf Yüklenir?

İnstagram diğer sosyal ağlara nazaran sadece telefonlarda kullanımı olan bir uygulamadır. Bilgisayarda tarayıcı üzerinden instagram kullanımı fotoğraf paylaşımlarını görmek, profilleri görmek, arama yapmak ve takip işlemleri ile sınırlıdır. Bu işlemin dışına çıkmak isteyen kullanıcılar farklı yöntemler deneyerek instagram uygulamasını bilgisayar üzerinde kullanmanın alternatiflerini aramaktadır. Bu alternatiflerden biri de instagram uygulamasına bilgisayar üzerinden nasıl fotoğraf yüklendiği konusudur. Sizde bilgisayarınızda yer alan fotoğraflarınızı bilgisayar üzerinden yüklemek istiyorsanız aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz. Bunun için üç yol mevcuttur.

ÖĞEYİ İNCELE YOLU İLE FOTOĞRAF YÜKLEMEK

Bu işlem oldukça basittir. Tarayıcı üzerinden girdiğiniz instagram sitesini mobil görünüme çevirerek fotoğraflarınızı yükleyebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki adımları uygulayın.

  • İnstagram.com adresine giriş yapın.
  • Sitede oturum aç kısmından profilinize giriş yapın.
  • Sonrasında sayfanın boş bir kısmında Mouse sağ tık yaparak incele yazısına tıklayın. Bunun yerine F12 tuşuna da basabilirsiniz.
  • Açılan pencerede CTRL + SHIFT + M tuş kombinasyonunu çalıştırın.
  • Böylece karşınızda mobil uygulama görünümü gelecektir.
  • Ekranın alt orta kısmından fotoğraf yükleme butonuna basarak fotoğraf yükleyebilirsiniz.

Bu yöntem Google Chrome için geçerlidir. Ayrıca yüklediğiniz fotoğraflarda kişi etiketleme, konum ekleme, efekt verme gibi özellikler kullanılamaz.

BLUESTACK UYGULAMASI İLE FOTOĞRAF YÜKLEMEK

Bluestack bilgisayarda Android uygulamalarını çalıştırma görevi gören emülatör uygulamasıdır. Bu uygulamada gmail hesabınız ile oturum açtıktan sonra mağazadan instagram uygulamasını yükleyin. Ardından uygulamayı açarak telefonda kullandığınız şekilde kullanarak fotoğraflarınızı, videolarınızı yükleyip paylaşabilirsiniz.

GRAMBLR UYGULAMASI İLE FOTOĞRAF YÜKLEMEK

İnstagrama bilgisayar üzerinden fotoğraf yüklemek için hazırlanmış uygulamalardan biri de gramblr uygulamasıdır. Bu uygulama instagrama fotoğraf yüklemenizi sağlarken bazı dezavantajları yüzünden geri planda kalmaktadır. Örneğin sadece jpg veya jpeg formatlı fotoğrafları yükleyebiliyorsunuz. Ayrıca fotoğraf kesme ve kırpma işlemleri bulunmuyor.

  • Uygulamayı indirin
  • Profilinize giriş yapın
  • Choose File butonuna tıklayın
  • Yüklemek istediğiniz fotoğrafı seçin
  • Upload butonuna basın

Bu şekilde fotoğraf yüklenmiş olacaktır. Bilgisayardan instagrama fotoğraf yüklemek için bu 3 yöntem uygulanmaktadır.


İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar

skytakipci'nin Reklamını Yap,Kazan

skytakipci'nin Reklamını Yap,Kazan

Merhaba, Bu yazımız ile sitemizin reklamını nasıl yapacağınızı ve bunun karşılığında neler kazanacağınızı anlatmaya çalışacağız. Eski zamanlarda sadece YouTube reklamlarına ve Web

İnstagram takipçi arttırma

İnstagram takipçi arttırma

Takipçi sayınızın artmasını istiyorsanız, destek veren sitelere yönelebilirsiniz. Bu durum, bütün sosyal medya siteleri için aynıdır. Son zamanlarda, İnstagram takipçi arttırma sitelerinin

BeğeniHilesi

BeğeniHilesi

İnstagram da sınırsız Bi şekilde beğeni hilesi yapabilirsiniz?  Nasıl mı göstereyim ilk olarak GİRİŞ YAPINIZ ​​​​​​ Ondna sonra beğeni servisimiz seçiniz Ve İnstagram